تبلیغات پیامکی

به گزارش وبدا، دکتر سیدمهدی طباطبایی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با رمز به اینکه، استفاده زیاد نمکیکی از عوامل مهم ابتلا به فشار خون  است، خاطرنشان کرد: سازمان جهانی بهداشت میزان استفاده نمک روزانه برای هر بی مانند را کمتر از ۵ گرم اخبار کرده است.  وی افزود: متوسط میزان استفاده نمک برای  ۸۸ درصد از مردم ایران حدود ۱۰ گرم داخل روز است که این امر نیاز بوسیله آموزش همگانی در سطح وسیع و خبر رسانی برای کاهش این عامل مخاطره دارد. دکتر طباطبایی خاطرنشان کرد: در استان سیستان و بلوچستان حدود ۱۲ گرم نمک مصرفی روزانه است که دو برابر و نیم مدل مجاز است و باید بخاطر کاهش آن اقدام شدید داشته باشیم.   وی کاهش مصرف نمک را عامل کاهش سکته های مغزی و مصیبت های قلبی و عروقی بر شمرد و افزود: قدری از مواد غذایی با نمک بالا شامل، پنیر، چیپس، غلات فرآوری شده مثل پفک نمکی، سوسیس و کالباس، پیتزا و همگی فست فودها، همبرگر، شوری ها و ترشی ها هستند که قطعا با آموزش و بازرسی بر دوچرخه تولید این اقلام  قسمت اعظم مصرف نمک در قلمرو کنترل خواهد شد. معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اصرار کرد: عموم افراد برای پیشگیری از ابتلا به تنگ کردن خون و البته بیماران ضیق خونین برای کنترل آن، باید مصرف نمک را کاهش دهند و توجه کنند که در بسیاری از مواد غذایی نمک پنهان یا آشکار وجود دارد که استعمال این مواد را هم باید حذف یا متجاوز محدود کنند.   گفتنی است، بیماران مشغول به فشار خون می توانند از غذاهای آب پز و بخارپز استفاده کنند و پنیر و دوغ را در منزل و عاری نمک تهیه کنند.
  • ۹۸/۰۲/۲۷

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی